دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

حجت‌الاسلام طائب: هژمون و جهان‌بینی آمریکا رو به افول است

مشاور ارشد فرمانده کل سپاه، گفت: قدرت آمریکا در صورتی تداوم خواهد داشت که بتواند چالش‌های داخلی و بین‌المللی را حل کند، یعنی چیزی که تحت عنوان افول آمریکا ذکر می‌شود، افول هژمون و جهان‌بینی آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه بعد از ظهر امروز در ویژه‌ برنامه ۱۳ آبان که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه ایران و آمریکا تقابل تمدنی و هژمونی دارند، گفت: بعد از فروپاشی شوروی، غرب متوجه شد که ایران به سرعت در حال تبدیل شدن به یک هژمون فکری است، تا جایی که از جمهوری اسلامی به عنوان یکی از سه چالش بین‌المللی آمریکا ذکر و گفته می‌شود که قدرت آمریکا در صورتی تداوم خواهد داشت که بتواند این چالش‌های داخلی و بین‌المللی را حل کند، یعنی چیزی که تحت عنوان افول آمریکا ذکر می‌شود، افول هژمون و جهان‌بینی آمریکا است.

وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی از سوی حماس، علیه مواضع رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: حمله حماس به اسرائیل دو دلیل اصلی داشت، مورد اول محاصره تدریجی غزه توسط رژیم صهیونیستی است، این رژیم محاصره غزه را پیش از طوفان الاقصی از سه حوزه زمینی، هوایی و آبی شروع کرده و روز به روز در حال پیشروی بود، حماس به این جمع‌بندی رسید که یا باید صبر کند و ذره ذره از درون آب شود یا با حمله پیش‌دستانه به رژیم صهیونیستی، با آن مقابله کند.

مشاور ارشد فرمانده کل سپاه با بیان اینکه حماس راهی به جز حمله پیشدستانه به رژیم صهیونیستی نداشت، گفت: مورد بعدی چالش‌های داخلی اسرائیل است، رژیم صهیونیستی برای کنترل اعتراضات و جلوگیری از تداوم دوقطبی‌سازی در داخل اسرائیل و همچنین انتقال بحران‌های سیاسی خود به خارج، به غزه حمله کرد، با این اوصاف، حماس برای جلوگیری از حمله و پیشروی دشمن، راهی به جز حمله زودهنگام به رژیم صهیونیستی نداشت.

حجت‌الاسلام طائب در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل سرزمین آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها از همان ابتدای تأسیس، سعی کردند ارزش‌های خود را تحت عنوان رؤیای آمریکایی جهانی کنند، برای تحقق این هدف آن‌ها دو مسیر را ترسیم کردند، ابتدا سعی داشتند با قدرت و سلطه نظامی، وابسته‌سازی کشور‌ها به اقتصاد آمریکا و دیپلماسی فعال، کشور‌ها را با هدف خودشان همراه کنند.

وی در همین زمینه افزود: در مرحله بعدی سعی کردند با ادبیات، هنر و رسانه افکار عمومی را تحت کنترل خود بگیرند، یعنی بنا داشتند با قدرت نرم و هوشمند یک هژمون غالب ایجاد کنند.

رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه همچنین خاطرنشان کرد: در آن زمان رقابت اصلی میان آمریکا و بلوک شرق بود و جهان اسلام هنوز پایگاه منسجمی نداشت، اما بعد از ۳۱ سال، انقلاب اسلامی در ایران رخ داد و اسلام دارای یک پایگاه فکری شد، چیزی که سبب شد هر دو بلوک شرق و غرب برای مقابله با آن اقدام کنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار